Dodano: 2007-04-05 23:21
| Inyaloome napisał(a): |
| [quote:bfdde0a13e="Attack"]14 tego est zlot Rammsteinow Paznernacht
21 Cyborgy 28 Bloodlust |
hmm..mogę tylko dwie...jak to zrobić..?Kto pomoże!? :twisted: :wink:
Electronaut - Neurotic Fish ---> bez tego nie obędzie się Twoja lista :wink:[/quote:bfdde0a13e]
Myslalas o klonowaniu? :lol:
'Hand fighting hand As you turn to a man of two worlds'
Dodano: 2007-04-06 14:49
| alphar napisał(a): |
| [quote:d59d61d83d="Adnistral"]Cholera mam teraz dylemat...
Na co lepiej wbyć na Bloodlusta czy cybORGY9... |
najlepiej na oba:) ale to zależy od tego jakie klimaty bardziej Cię interesują :->[/quote:d59d61d83d]
Cholera w klimatach elektronicznych to Psy Trance, Industrial, Elektor Dark Ambient i może jeszcze coś czego nazwy nie znam a słucham xD...
Ogólnie przy tej muzce lubię wpadać w trans, ew. tańczyć (kwestia ze nie umiem to coś nie w temacie... jednak improvizacja rox.. :twisted: )
Jest kwestia ze postaram się zdobyć kasę na obie imprezy ale wątpię żeby mi się to udało...
Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche
Dodano: 2007-04-06 16:14
| electronaut napisał(a): |
|
Myslalas o klonowaniu? :lol: |
hehe, pewnie by Ciebie to ucieszyło! :twisted: :wink:
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2007-04-06 16:46
No pewnie!Zawsze 5 zl wiecej :lol:
Dodano: 2007-04-08 16:49
no właśnie i klony szybciej się starzeją...
Wliczyłaś wyżywienie ??...
O albo sobie zrób takie coś jak Obcy co z tego że zginie niewinny człowiek -_-"...
Ale w sumie po co się męczyć ?! :?
Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche
Dodano: 2007-04-09 14:51
| Adnistral napisał(a): |
| no właśnie i klony szybciej się starzeją...
Wliczyłaś wyżywienie ??... O albo sobie zrób takie coś jak Obcy co z tego że zginie niewinny człowiek -_-"... Ale w sumie po co się męczyć ?! :? |
Nie wiem co brales,ale nie bierz tego wiecej :D
Dodano: 2007-04-09 20:26
| electronaut napisał(a): |
| [quote:5b67a54944="Adnistral"]no właśnie i klony szybciej się starzeją...
Wliczyłaś wyżywienie ??... O albo sobie zrób takie coś jak Obcy co z tego że zginie niewinny człowiek -_-"... Ale w sumie po co się męczyć ?! :? |
Nie wiem co brales,ale nie bierz tego wiecej :D[/quote:5b67a54944]
Matka też mi to powtarza -_-" xD
Dodano: 2007-04-11 15:02
UWAGA! Wejściówki dla Userów Dark Planet UWAGA!
Do wygrania 5 wejściówek na najbliższe cybORGY .
Wystarczy być aktywnym w tym wątku.
Wejściówki otrzymają autorzy ostatnich 5 postów przed 21.04
8)
Jeżeli ograniczymy nasze życie tylko do jednego wymiaru, utracimy wszystkie pozostałe....
Dodano: 2007-04-12 17:42
Mam pytanie czy an tej imprezie będą puszczane autorskie piosenki danych dj-ów czy raczej piosenki przerabiane przez dane osoby ??...
Co do konkursu pewnie w pewnym momencie będą pisane takie steki bzdur że sami piszący nie będą wiedzieli o co chodzi...
Ale cóż sam postaram się o wejściówke ;]...
----------------------------------------------------------------------------------------------
HAIL to The Fre@Ks!
Dodano: 2007-04-13 18:04
oj tak Adnistral!!!O wejsciowki trza sie postarac no mowie Ci!!!
ja poprosze status vipa jako staly bywalec ORGY i nie orgy (to prosba do pana Electronauta )
Dodano: 2007-04-13 18:08
Spoko.Na razie jestes pierwsza na liscie (o ile nikt nic wiecej nie napisze :lol:
Dodano: 2007-04-15 14:18
Plan jazdy:
20:00-21:30 enjoy the silence :lol:
21:30-23:00 zodhiak
23:00-00:00 lil
00:00-00:05 wspominki z 5 lat
00:00-02:00 electronaut
02:00-04:00 lesade
Dodano: 2007-04-16 10:35
Nathashah - http://www.myspace.com/nathashah
zodhiaK - http://www.myspace.com/zodhiak
lil - http://www.myspace.com/lilll
electronaut http://www.myspace.com/electronautpl
:twisted:
Dodano: 2007-04-16 13:05
Ja caly czas mam na mysli liste 5 na najblizsza impreze 8)
Dodano: 2007-04-16 13:09
buahahaha stara dupa ze mnie
cos mi sie nalezy :lol:
Dodano: 2007-04-16 13:28
| CyberLacha napisał(a): |
buahahaha stara dupa ze mnie cos mi sie nalezy :lol: |
Hehe - pod tym względem mało kto na DP może konkurować ze mną, więc nie jesteś sama, droga Lacho :D Pewna miła koleżanka uświadamiała nawet mojego narzeczonego, że zadaje się z KOBIETĄ a nie dziewczyną (na wszelki wypadek, gdybym chciała to przed nim ukryć :?: :?: :?: ). Urocze, heh :twisted: :roll:
Dodano: 2007-04-16 15:06
| regis napisał(a): |
|
he he myślę że możesz czuć oddech konkurencji :wink: |
Nie będziemy konkurowały: CyberLacha bierze wejściówkę numer jeden, ja numer dwa... a pozostałe trzy zostaną dla najbardziej aktywnych użytkowników w tym wątku
Dodano: 2007-04-16 15:17
| kontragekon napisał(a): |
[quote:f25acc446c="CyberLacha"]buahahaha stara dupa ze mnie cos mi sie nalezy :lol: |
Hehe - pod tym względem mało kto na DP może konkurować ze mną, więc nie jesteś sama, droga Lacho :D [/quote:f25acc446c]
Stare dupy?! 8O Dobre sobie! 8)
81' to świetny rocznik, podobnie jak wcześniejsze!:twisted: :lol:
Potem już takich nie robili
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!
Dodano: 2007-04-16 15:24
| Horsea napisał(a): |
|
Potem już takich nie robili ![]() |
Roczników czy hmm... DUP :?: :lol:
Dodano: 2007-04-16 15:28
Oczywiście, że Doskonale Ukształtowanych Pośladków :lol:
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!
Dodano: 2007-04-16 15:30
Dupa rocznik '81 (i wcześniejsze!): zwiewny kształt, wykwintny smak, dobrze się nosi i ... ten tego ... ma wiele innych walorów :!: :twisted: Aż wstyd nie wpuścić za friko na imprezę 
Dodano: 2007-04-16 15:43
| kontragekon napisał(a): |
| Dupa rocznik '81: zwiewny kształt, wykwintny smak, dobrze się nosi i ... ten tego ... ma wiele innych walorów :!: :twisted: |
Gekko! rozwaliłaś mnie tym epitetami :D
:lol: No i nie sposób się o niej/jej zapomnieć i pasuje na każdą okazję
:lol: